Τρίτη 10 Μαΐου 2011

φωτογραφικός απολογισμός ποδοσφαίρου 2011


Φθάσαμε αισίως στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου...
με την ομάδα της Μικρασιατικής πρωταθλήτρια στην Α κατηγορία και του Βαρβασιακού στην Β. Απόψεις και σχόλια για το ποδόσφαιρο δεν μπορώ να διατυπώσω γιατί πολύ απλά δεν έχω ιδέα εκτός του ότι η μπάλα είναι στρογγυλή και παίζουν 11 παίκτες από κάθε ομάδα.!!Αυτό θα το διαπιστώσατε σε όλες τις αναρτήσεις μου σ αυτό εδώ το blog που περιλαμβάνουν μόνο φωτογραφίες. Έτσι δίνω και μία απάντηση στους φίλους που με ρωτούσαν γιατί δεν γράφω και 2 λόγια για τα παιχνίδια.
Η φωτογραφία είναι το hobby μου τα τελευταία 25 χρόνια και απ’ όλα τα είδη το αγαπημένο μου είναι η sports photography.Έτσι βρέθηκα στους αγωνιστικούς χώρους του νησιού. Έμπαινα πάντα με την ιδιότητα του φιλάθλου και ποτέ μ’ αυτή του φωτογράφου ή του δημοσιογράφου. Πέρασα ευχάριστα τον ελεύθερό μου χρόνο σε 60 και πλέον ποδοσφαιρικούς αγώνες που παρακολούθησα γνώρισα νέους καλούς φίλους και θέλω να ελπίζω ότι βγήκαν και μερικές καλές φωτογραφίες.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο σημείο αυτό για την “ αρχική” αρνητική στάση κάποιων διαιτητών και μελών της ΕΠΣ Χίου ως προς την παρουσία μου εντός του αγωνιστικού χώρου και την δυσκολία να κατανοήσουν ότι είμαι ακίνδυνος και απλά κάνω ένα hobby του οποίου οι απαιτήσεις είναι να βρίσκεσαι στο ίδιο επίπεδο με το τερέν αν θέλεις να έχεις ικανοποιητικά αποτελέσματα. Κι ενώ είχα απογοητευθεί και ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω η ουσιαστική παρέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων ,και τους ευχαριστώ γι αυτό, μου επέτρεψε να συνεχίσω αφού κατάλαβαν ότι κρατούσα τηλεφακό και όχι κάποιο όπλο ,με αποδέχθηκαν ως “φυσικό εμπόδιο” και τώρα με τους περισσότερους είμαστε και φίλοι!!
Γι αυτούς τώρα που αναρωτήθηκαν ποιας ομάδας οπαδός είμαι η απάντηση είναι αυτής που οι παίκτες προσφέρουν θέαμα άρα και ωραίες φωτογραφίες!!
Όπως τόνισα είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος .Ως εκ τούτου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές των ομάδων που κάνοντας το δικό τους hobby μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω κι εγώ το δικό μου.!!
Από την πλευρά μου τους δίνω την δυνατότητα να πάρουν τις φωτογραφίες τους με μόνη προυπόθεση να είναι δώρο χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Αν δεν έχουν μεγάλη αξία σήμερα σίγουρα θα είναι μία ευχάριστη ανάμνηση μετά από 30 χρόνια!!

ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


6 σχόλια:

  1. nikola s eyxaristume gia tis fotografies su pu polles fores apotelesan antikeimeno sizitisis metaksi ton podosferiston.an kai les oti eisai erasitexnis to apotelesma einai epagelmatiko.elpizume na eisai kai tu xronu sta gipeda mazi mas.s eyxaristo kai gia tis fotografies mu pu mu ekanes doro.
    D.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσφορά σου είναι ανεκτίμητη. Μετα απο μερικά χρόνια θα γινει κατανοητο Νικόλα.
    Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ

    Γιωργος Ραπτακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΕΙΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΘΑΝΑΤΗΣΕΣ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΑ!!!Θ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλα πολλά συγχαρητήρια γιαυτό που έκανες είναι από τα αξιοσημείωτα της χρονιάς γιατί δύσκολο κάποιος να βρει φωτογραφίες που τον απεικονίζουν καθώς αγωνιζετε...και με λήψεις επαγγελματικές όχι αστεία :) !!!!Σευχαριστουμε γιατί πολλές φορές οι φωτογραφίες σου ΚΟΣΜΟΥΣΑΝ το blog μας.Ευχομε να συνεχίσεις και του χρόνου.Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας ήδη φιγουράρουν φωτογραφίες σου στο διαδίκτυο!!Να είσαι πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικόλα σ ευχαριστούμε για το καταπληκτικό υλικό που τόσο απλόχερα μας προσφέρεις. Ολοι οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της ΑΕ.Καλαμωτης σ ευχαριστούν και σε συν χαίρουν για την πολύ καλή δουλειά σου. Συνέχισε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Για την εκτίμηση και την αναγνώριση της προσπάθειάς μου,όμως θα επιμείνω στο σημείο ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα hobby.Ούτε "επαγγελματικές" είναι ούτε κάτι παρόμοιο.Το πολύ να είναι 4 με 5 σωστές σε κάθε αγώνα.Και το γράφω με κάθε επίγνωση και εμπειρία αυτό.Άλλωστε για μένα το ζητούμενο είναι να κάνεις σωστά και ευχάριστα το hobby σου χωρίς τίποτα περισσότερο.
    Να υπενθυμίσω ότι όλοι μπορούν να πάρουν τις φωτογραφίες τους γιατί δεν θα είχε κανένα νόημα απλά να τις κρατήσω εγώ μόνο στο αρχείο μου αν δεν τις έχουν και οι αθλητές για αναμνηστικές.

    ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...