Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2 26/2/2011








































3 σχόλια:

  1. Αυριο θα δανειστω την εισαγωγικη φωτο....Εξαιρετικο περιεχομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την κάλυψη του αγώνα και να εκφράσω την αγανάκτηση μου για ότι συνέβει με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μου
    δυστυχώς δεν είναι η μοναδική φορά που μου έχει συμβεί στη Χίο.Σαφώς και δεν φταίτε εσείς για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.Αλλά είναι κι αυτό ένα μικρό δείγμα της γενικότερης νοοτροπίας που έχει κυριαρχήσει την Ελληνική κοινωνία και άνθρωποι με διάθεση προσφοράς να παραγκωνίζονται στο όνομα των κανονισμών και των "τύπων του νόμου" λες και όλα τ άλλα είναι τέλεια.Και για να μην παρεξηγηθώ στο σημείο αυτό σαν φίλος της παραβατικότητας έχω την δυνατότητα να προσκομίσω οποιοδήποτε δικαιολογητικό μου ζητήσουν αρκεί να μου το ζητήσουν!!
    Μετά τον αγώνα μίλησα τυχαία στο τηλέφωνο με φίλο ρεπόρτερ από το eurokinissi και όταν του ανέφερα ότι δεν με άφησαν να φωτογραφήσω αγώνα τοπικού πρωταθλήματος μέσα από το γήπεδο πέθανε στα γέλια τα οποία του κόπηκαν απότομα και άρχισε να με "βρίζει" όταν του είπα ότι το κάνω ερασιτεχνικά και τις χαρίζω τις φωτογραφίες μου.
    Πιστεύω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα αυτό γιατί σήμερα δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το φωτογραφικό μου αποτέλεσμα.
    Όποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε και να πάρετε τις φωτογραφίες της ομάδας σας για το αρχείο του συλλόγου σας και να τις δώσετε και στους αθλητές σας σαν αναμνηστικό.Και να τονίσω για άλλη μια φορά ,αν και το γνωρίζουν πια όλοι μετά από 25 φωτογραφικά χρόνια,ότι είναι δωρεάν γιατί πολύ απλά είμαι ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας φωτογράφος.

    ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...